Lifeboat, travel

Trei dorințe personale pentru noul an

Adele

Am fost îndrăgostită de Tina Turner. Este o femeie pe care o admir atât pentru viața tumultoasă pe care a avut-o, cât și pentru feminitatea pe care și-a păstrat-o chiar și la cei peste 70 de ani ai săi. Nu am reușit s-o văd niciodată live și, exact atunci când am avut resursele necesare pentru a mă duce la un concert, diva a tras cortina.

Am acceptat starea de fapt, o ascult în continuare cu aceeași plăcere, dar pe lista mea de interese a apărut un nume nou: Adele. Indiferent ce melodie ascult, simt nevoia să dau volumul la maxim, să cant (nu am voce), să dansez, să aplaud în contratimp (ca în Rumour Has It).

I-am cumpărat albumele mai vechi, am așteptat ca 25 să iasă pe piață (l-am primit cadou de Crăciun), iar următorul pas firesc era să cumpăr bilete la concert.

Adele

Ai dat click pe fotografie? Ai văzut? Nu-i așa că n-am dorințe ușor de îndeplinit? Cum e să ai concerte planificate pentru tot anul (49 în Europa și 56 în America de Nord) și toate, dar absolut toate să fie sold out?

Circul Soarelui

Este circul pentru ale cărui producții am alergat prin lume (Las Vegas, Berlin, Budapesta), care a atras milioane de spectatori din 116 orașe de pe cinci continente, prin munca asiduă a acrobaților care provin din 50 de țări și care vorbesc 25 de limbi. În cursul anului trecut, artiștii circului au petrecut 3.885 de ore doar la machiaj, iar în atelierele de croitorie s-au produs 16.000 de piese vestimentare. Compania a ajutat un milion de persoane prin programul de responsabilitate socială One Drop.

Numai că dintre cele 20 de producții anunțate pentru 2016 – inclusiv Toruk, care are la bază filmul Avatar – niciuna nu va veni în România. Așa că am de ales între Amaluna și Varekai.

Pălărie

Este singurul lucru pe care mi-l doresc, dar pentru care nu am nicio explicație. N-am purtat niciodată așa ceva, habar n-am dacă mi-ar sta bine sau nu, nu cred că aș avea la ce să asortez un astfel de accesoriu. dar… pana mea.

You Might Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.