About | Despre

Hi and thanks for stopping by.

As you already know my name, here’s a bit more about myself.

Education: I hold a post-graduate diploma in journalism (London School of Journalism), a MA degree in Marketing Management (Bucharest Academy of Economic Studies), and a degree in environmental engineering.

Certifications: I am a GRI Nominated Trainer, a Certified Sustainability Assurance Practitioner, and a PECB ISO20121 Auditor.

Work: I am a member of GRI’s Due Process Oversight Committee (DPOC), and hardly work as a Partner and Sustainability Consultant with CSR BootIQ (a licensed sustainability consultancy). I have previously served as a United Nations Information Officer (14 years).

Hobbies: I am a passionate reader and theater-goer, a love to knit (something that I’ve learned from my mom), and occasionally play as a sous-chef in my own kitchen.

Love: I am happily married to a psychotherapist, with whom I spent my past 26 years. Hopefully, 26 more years of togetherness will follow.

Thanks again and keep in touch. Cristina

* * *

Salut și bine ai venit pe blogul meu.

Dacă tot mi-ai aflat numele, iată alte câteva lucruri despre mine.

Educație: am obținut o diplomă post-universitară după ce am studiat doi ani la London School of Journalism, am un masterat în managementul marketingului de la ASE București și o diplomă de inginer în ingineria mediului.

Certificări: sunt trainer certificat GRI, Practicant autorizat în domeniul verificării în sustenabilitate și sunt auditor certificat PECB pentru ISO20121.

Activitate profesională: am un mandat de trei ani (2019-2021) ca membru al Comitetului de supraveghere (DPOC) al GRI și muncesc zilnic ca partener și consultant în cadrul CSR BootIQ (firmă de consultanță pentru sustenabilitate). Anterior, am lucrat timp de 14 ani pentru Organizația Națiunilor Unite.

Hobby-uri: sunt o cititoare avidă și un spectator pasionat de teatru. Tricotatul mă relaxează (deprindere pe care am învățat-o de la mama mea), iar uneori îl încurc prin bucătărie pe soțul meu.

Dragoste: sunt căsătorită cu un psihoterapeut, cu care sunt împreună de 26 de ani și alături de care sper să-mi petrec și următorii 26 de ani.

Îți mulțumesc și te salut cu cordialitate. Cristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.