Termeni și condiții

Conținut website și drepturi asupra conținutului

Textele, ilustrațiile, precum si celelalte elemente prezente pe acest blog sunt furnizate doar cu scop informativ și pentru uzul personal al vizitatorilor și NU pot fi reproduse, copiate sau republicate în scop comercial. Share-ul prin mijloacele social media este permis doar cu citarea sursei. Atunci când scopul este unul comercial, retransmiterea / reproducerea / copierea sunt permise doar după obținerea, în prealabil, a acordului scris din partea autoarei, Cristina Bălan.

Cu mici excepții (detaliate acolo unde este cazul), conținutul blogului, concepția grafică, imaginile, textele și celelalte elemente componente ale acestui proiect web sunt proprietatea Cristinei Bălan si sunt protejate prin Legea nr. 8 / 1996, actualizată în 2014, și prin Directiva 48/2004 adoptată de Parlamentul European și de Consiliul European la 29 aprilie 2004.

Date personale 

Prin intermediul acestui blog nu colectez niciun fel de date personale în legătură cu vizitatorii (de ex. nume, adresă, număr de telefon sau adresă de e-mail) dacă aceștia nu le furnizează (de ex. prin înregistrare, chestionare), ori dacă nu își dau acordul sau dacă nu este altfel permis prin lege sau alte reglementări de protecţie a datelor personale.

Scopul utilizării 

În cazul în care veţi furniza date personale, acestea vor fi utilizate în general pentru a răspunde solicitărilor sau pentru a intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte.

Domeniu de utilizare 

Colectarea, utilizarea sau dezvăluirea dateler personale furnizate de vizitatori vor servi doar scopurilor indicate, cu excepţia cazului în care acestea sunt solicitate prin lege sau de autorităţile guvernamentale sau juridice competente, sunt necesare pentru a stabili sau pentru a apăra un drept legal, pentru a preveni frauda sau alte activităţi ilegale, precum atacuri intenţionate asupra domeniului cristinabalan.ro.

Date de comunicare sau utilizare 

Prin utilizarea serviciilor și prin accesarea paginii de Internet, datele vizitatorilor (de ex. Internet protocol address) sau datele de utilizare sunt generate tehnic şi se pot relaţiona cu datele personale. În măsura în care există vreo necesitate de compilare, vor fi efectuate colectarea, procesarea şi utilizarea datelor vizitatorilor de comunicare sau de utilizare în conformitate cu cadrul legal aplicabil referitor la protecţia datelor personale.

Date non-personale colectate automat 

Când sunt accesate paginile acestui blog, pot fi colectate automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii web de pe care au venit vizitatorii, numărul de vizite, durata medie petrecută pe blog, paginile vizionate). Aceste date pot fi utilizate pentru a monitoriza gradul de atractivitate al blogului şi pentru a-i îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

Linkuri către alte pagini web 

Paginile acestui blog conţin linkuri către alte pagini web. Titulara acestui blog nu răspunde pentru practicile de securitate sau de conţinutul altor pagini web.

Întrebări şi comentarii 

Voi răspunde la toate solicitările rezonabile pentru a corecta, actualiza, modifica sau elimina orice neregularităţi. Pentru întrebări sau comentarii în legătură cu Termenii și condițiile acestui blog, vă rog să îmi scrieți. Adresa de gmail este blogdecsr.

Mulțumesc.