Consultanta, CSR, Jobs, Stakeholders, Sustainability, Sustenabilitate

Joburi în CSR / sustenabilitate – VII

Project Manager ONG

Fundația PRAIS caută o persoană cu experiență bogată în organizarea de evenimente, monitorizare și raportare, experiență în lucrul cu voluntarii, autoritățile locale și sectorul privat și în fundraising.

Candidatul trebuie să fie fluent în limba engleză și să fie un bun utilizator al pachetului MS Office (Excel, Power Point, Word).

Detalii complete despre cerințe și ofertă aici.

Consultant de mediu

Candidatul ideal trebuie să aibă o diplomă în ingineria mediului, ecologie, economie de mediu sau alte specializări conexe, fiind preferat un masterat în domeniu. În plus, se caută o persoană cu certificări în managementul deșeurilor sau al sistemelor de mediu.

Orice experiență anterioară dovedită fie prin internship-uri, fie prin participarea ca voluntar în proiecte din țară sau din străinătate reprezintă un plus.

Locul de muncă este în cadrul KPMG România și este cotat ca junior (se caută experiență minimă).

Aici sunt informațiile complete.

Senior Consultant, HS & Change Management, Performance & Assurance, Bucharest

Firma britanică de consultanță ERM caută o persoană cu o experiență de cel puțin trei ani în consultanță sau în cadrul unei companii cu profil industrial, dublată de un masterat în inginerie sau psihologie. În plus, candidatul ideal ar trebui să aibă și o certificare în sănătate ocupațională / siguranță la locul de  muncă.

Sunt cerute, de asemenea, bune cunoștințe de limbă germană și engleză, experiență de lucru în proiecte care vizează managementul schimbării și disponibilitatea de a călători în afara țării.

Profilul complet este disponibil aici.

You Might Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.