CSR, Jobs, Sustenabilitate

Joburi în CSR / sustenabilitate II

Team Leader Social Inclusion

Ambasada Elveției la București, Programul de Cooperare Elveția-România, fondul ‘Reformele privind incluziunea socială a romilor și a altor grupuri vulnerabile,’ a scos la concurs postul de Team Leader Social Inclusion. Persoana care va fi angajată la lucra în cadrul Departamentului pentru Relații Interetnice din cadrul Guvernului României, dar linia de subordonare este cu șeful programului elvețian de asistență.

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să aibă un masterat într-un domeniu relevant
  • să cunoască bine limbile engleză și română (cunoștințele de romani sunt un plus)
  • cinci ani de experiență în programe de dezvoltare și pe o poziție de conducere
  • să poată dovedi că a contribuit la elaborarea de politici multidisciplinare care să vizeze minoritatea roma
  • să înțeleagă cum funcționează instituțiile de stat locale și centrale
  • experiența în analiza instituțională și socială și familiarizarea cu metodologiile și tehnicile participative reprezintă un avantaj.

Contractul are o durată fixă (până la sfârșitul anului 2018), iar termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 31 ianuarie. Detaliile privind programul de finanțare și condițiile de lucru sunt disponibile aici.

Sustainability Program Manager

Job-ul este scos la concurs de Facebook, cerințele fiind următoarele: minim șase ani în managementul lanțului de aprovizionare, CSR sau sustenabilitate, masterat într-un domeniu relevant, o bună înțelegere a practicilor curente și a tendințelor în materie de responsabilitate a furnizorilor / distribuitorilor, respectiv achiziții responsabile, experiență îndelungată în project management și organizare, să cunoască bine limba chineză și să înțeleagă cum funcționează lanțurile de valoare din Asia.

Pentru mai multe detalii, click aici.

You Might Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.