CSR, Jobs, Sustenabilitate

Joburi în CSR / sustenabilitate I

Încep o nouă rubrică pe blog și sper ca informațiile de mai jos să fie utile tuturor celor care își caută de lucru în domeniu sau celor care își doresc să plece de la actualul loc de muncă.

Corporate Social Responsibility and Compliance Project Manager

Postul este în cadrul Vodafone România, iar cerințele sunt următoarele: minim trei ani experiență de lucru cu ONGurile și o bună cunoaștere a acestui sector, experiență anterioară într-unul din domeniile etică / compliance / risk management, experiență în project management, foarte bune abilități de comunicare, fluență în limba engleză (scris și vorbit), cunoașterea altor limbi fiind considerată un avantaj.

Detaliile complete sunt disponibile aici. În momentul publicării acestui articol candidaseră deja 127 de persoane.

Sustainability Officer

Jobul acesta este în afara țării (Bruxelles), iar angajatorul este Empac ((European Metal Packaging), o asociație de business din care fac parte producători și furnizori / distribuitori, uniți sau nu în asociații naționale, al căror obiectiv este acela de a promova ambalajele din metal rigid. Job-ul este full time, iar termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 1 martie.

Cerințele obligatorii sunt: diplomă universitară în sustenabilitate / managementul mediului / ingineria mediului, limba engleză și o altă limbă de circulație europeană fluent, bune cunoștințe în domeniul dezvoltării durabile (ciclul de viață al produselor, modelarea amprentei de mediu, politici și legislație europeană în domeniul mediului). Se caută o persoană capabilă să deruleze proiecte, să aibă un grad ridicat de flexibilitate, pro-activă, să știe să scrie articole / rapoarte / analize în limba engleză și să poată călători 2-3 zile pe lună.

Detalii aici.

Solar PV Sales Manager

De angajare se ocupă o firmă de recrutare, job-ul este în cadrul unei companii care dorește să se extindă pe piața din România, iar cerințele sunt următoarele: o bună cunoaștere și înțelegere a pieței de profil din Europa, spirit antreprenorial, experiență într-un post de conducere (în care dezvoltarea și implementarea strategiilor au fost sarcini îndeplinite), experiență de peste 7 ani în vânzări (preferabil în energie regenerabilă), nivel ridicat de etică și integritare, fluent în limba engleză și într-o altă limbă.

Detalii aici. În momentul publicării acestui articol nu candidase nicio persoană.

You Might Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.