Lifeboat

Dialog imaginar în caz de urgenţă

–        Alo? 112?

–        Bună, sunt Alice. Bine ai venit în Ţara Minunilor. Pentru limba română, apasă 1. For English, press 2.

1.

–        Opţiunea aleasă de tine este… Limba română. Pentru sistemul medical de urgenţă de stat, apasă 1. Pentru sistemul medical de urgenţă privat, apasă 2.

1.

–        Opţiunea aleasă de tine se află în dezbatere publică. Pentru a te întoarce la meniul principal, apasă 9. Pentru sistemul medical de urgenţă privat, apasă 2.

2.

–        Bună, sunt Iepurele Alb, ce urgenţă aveţi?

–        Bună ziua, vă rog să trimiteţi o ambulanţă la adresa… Este vorba de…

–        Aveţi abonament?

–        Nu, dar…

–        Sunaţi-o pe Alice, noi furnizăm servicii doar pe bază de abonament.

Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip.

You Might Also Like

2 Comments

 1. Liviu Sorin

  January 10, 2012 at 21:09

  Din pacate, cata dreptate…

 2. Camelia C.

  January 11, 2012 at 15:14

  Tatal meu a suferit zilele trecute un accident vascular cerebral. Din pacate nici eu, nici sora mea nu putem fi alaturi de dansul datorita unor mii de chilometri. Ieri dimineata au chemat salvarea. A venit prima salvare (cred ca de la SMURD), l-a vazut medicul dar nu a putut sa-l transporte la spital pt. ca ei nu au contract cu casa de asigurari de sanatate. Au chemat o alta salvare. Au asteptat de la 11 pana la 14, timp in care mama a sunat de 3 ori pt. ca pe tata il durea f. rau capul. De fiecare data i s-a spus ca salvarea e pe drum. La orele 14, disperata de starea tatalui meu si de asteptarea fara rezultat, a chemat un taxi si l-a dus la Elias, unde a asteptat pana seara ca sa fie vazut de medic. Ma intreb ce medici au mai ramas in spitale, ce asistente medicale, ce fonduri mai au si ce se va mai intampla de acum incolo. Groaza imi ingheata sufletul. Iar neputinta ma paralizeaza.
  ..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.